ONS AANBOD

Op zoek naar een locatie voor een gezellige borrel, een uitgebreid diner of spetterend feest? Bij Sfeerhoreca bent u aan het juiste adres om voor uw medewerkers een gezellige avond uit te organiseren. Sfeerhoreca heeft een divers aanbod aan horecagelegenheden in Rotterdam. Bij Sfeerhoreca geldt: voor ieder wat wils. Wij staan voor u klaar en hebben alle faciliteiten in huis. Hieronder staan de horecagelegenheden omschreven met de mogelijkheden rondom de feestdagen. Heeft u zelf een feestelijk idee? Wij horen het graag!

VILLA THALIA
Waar ooit Abraham Tuschinski filmliefhebbers verwelkomde, is nu Villa Thalia geopend voor: dinnershows, clubavonden en als event venue. Wij organiseren voor uw medewerkers een dinnershow op maat. Een avond uit vol zang, dans, acrobatiek en unieke 360 graden projecties. Tegelijkertijd legt de crew van Villa Thalia u in de watten met een viergangendiner en onbeperkt drankarrangement. Einde avond kan er nog tot in de late uurtjes gefeest worden in Club Villa Thalia. Deze swingende avond uit is te boeken vanaf 99 euro per persoon.

Villa Thalia heeft zelf de faciliteiten in huis de dinnershow te personaliseren. Enkele voorbeelden: laat uw beste medewerker door de zaal vliegen, uw logo wordt 360 graden geprojecteerd of combineer de dinnershow met een awarduitreiking of bedrijfspresentatie. Bent u op zoek naar een event venue voor een seminar, bedrijfsfeest, modeshow of netwerkevenement? Villa Thalia is dé perfecte locatie.

Dinnershow – Borrels – Clubavonden
Villa Thalia - www.villathalia.nl | Dinnershow | 26-12-2016 | © Verkijk.nl

DE VRIENDEN LIVE
De Vrienden Live is een zaak waar muziek in zit. Idyllisch gelegen aan de Oude Haven is het de ideale plek voor een gezellige borrel en/of goed diner. De Vrienden Live is IENS Topper 2016 en 2017, daar zijn zij reuze trots op. Na tienen nemen De Jongens van Je Weet Wel het (drum-) stokje over. Deze ijzersterke band speelt à la minute dat nummer dat u wilt horen. Bij De Vrienden Live kunt u iedere vrijdag en zaterdag terecht voor het Humor Diner. Het Humor Diner is een muzikale show met veel interactie, onder leiding van een pianist. Een gezellige avond uit, gecombineerd met een drie- of viergangendiner, eventueel een drankarrangement en afsluitend met live muziek. De chefkok van De Vrienden Live staat u graag te woord voor een onvergetelijk gezellige avond.

Humor Diner – Borrels – Feest met live muziek – Walking dinner
vrienden6
SCHARRELS & SCHUIM
Bij Scharrels & Schuim draait het letterlijk om kip en bier. Street food bar Scharrels & Schuim heeft de grootste rotisserie in Nederland verkrijgbaar, waarin tegelijkertijd veertig kippen kunnen garen. Deze street food bar serveert vijfentwintig verschillende kipgerechten en ruim dertig speciaalbieren. Een ideale plek voor een gezellige én smakelijke borrel of diner. George Cocktailbar, op de eerste verdieping, schenkt heerlijke cocktails en gin-tonics.

Diner – Borrels – Cocktailworkshop – Bierproeverij – Speciale menu’s voor groepen

SCHARRELS & SCHUIM | www.scharrelsenschuim.nl | 31-8-2015 | © Verkijk.nl - www.fb.me/verkijk
GET BACK
De 70’s, 80’s en 90’s herbeleeft u in Get Back. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden. Gezelligheid kent hier geen tijd. Gezelligheid, muziek en dineren? Het Tunes van Toen diner heeft alle ingrediënten. Een sappige spelshow inclusief quizmaster, gecombineerd met een driegangendiner. Herkent u de tunes van toen? De quizmaster zet de jarige, vrijgezel, beste medewerker of jubilaris graag in het zonnetje. Onbeperkt bakken en braden? Kies dan voor onbeperkt gourmetten. Op vrijdag- en zaterdagavond maakt Get Back er een feestje van tijdens The Friendly 30UP met de grootste hits van toen.

Tunes van Toen – Onbeperkt gourmetten – Borrels – Maandmenu – 70’s, 80’s & 90’s feest – Songfestival Sing Along – Eurovision Quiz Diner
001122
DE APRÈS SKIHUT
In hét feestcafé van Nederland wordt al bijna twintig jaar lang iedere dag groot feest gevierd. Feest compleet met feestcrew, feestdj, feestzanger en confetti! De Après Skihut is de plek waar student, zakenman en bouwvakker samen de polonaise lopen. Voor het feesten een bodempje leggen? In De Après Skihut kunt u onbeperkt steengrillen, keuze uit vlees, vis, vlees en vis of vegetarisch. Steengrillen is te combineren met het dolkomische spel Ik hou van Holland of een pubquiz. Over extra calorieën hoef je je niet druk te maken, die hos en spring je er dezelfde avond nog af in die polonaise.

Feest – Onbeperkt steengrillen – Borrels – Ik hou van Holland spel – Skihut on Tour – De Jongens tegen De Meisjes spel – Pubquiz 
"Skihut | 27-8-2015 | © Verkijk.nl - www.fb.me/verkijk"
DE BEURS
De Beurs is een geliefde locatie voor (netwerk)borrel en diner. Borrelarrangementen op maat verkrijgbaar. Keuze uit diverse menu’s, een buffet of a la carte.

Diner – Borrel – Speciale menu’s voor groepen
Beurs-9

VILLA ON THE BEACH
De nieuwste beachclub op Hoek van Holland strand. Villa on the Beach is het broertje van Villa Thalia, gevestigd in Rotterdam centrum. Bij Villa on the Beach beleeft u het mooiste van de dag en het beste van de nacht. In de wintermaanden zit u er hier warmpjes bij met uitgebreide brunches, lunches en diner aan. Uw uitje afsluiten op de dansvloer? Laat u verrassen door deze trendy beachclub.

Brunch – Lunch – Diner – Borrel – Feest
Schermafbeelding 2016-09-21 om 18.00.39
THE VIP ROOM
Hier zit u goed voor een spetterend feest. The VIP Room heeft afgelopen jaar een grondige verbouwing ondergaan en ziet er uit om door een ringetje te halen. De event support service van The VIP Room brainstormt graag met u mee voor een onvergetelijke avond met (live) artiesten en entertainment.

Feest – Borrel
Schermafbeelding 2016-09-21 om 18.06.34
Kom eens langs in één van de zaken van Sfeerhoreca. Wij denken graag met u mee. Informeer naar de mogelijkheden via 010-2142547 of mail naar reserveringen@sfeerhoreca.nl