DINNERSHOW VILLA THALIA

Websitebanner_Dinnershow_EverybodyHappy

EVERYBODY HAPPY! 

ONGEKEND SPEKTAKEL IN VILLA THALIA

Het nieuwste en alweer vierde seizoen van Dinnershow Villa Thalia staat garant voor een lach van oor tot oor. Met het thema EVERYBODY HAPPY zorgen de artiesten en crew van Villa Thalia voor een onvergetelijke avond uit. Waar spektakel in Rotterdam! Een dinnershow vol zang, dans, acrobatiek en unieke 360 graden projecties. Dit seizoen met topartiesten: Bouchra Tjon Pon Fong, Rubiën Vyent en Daniël van Schaick.

Arrangementen zijn inclusief vier uur durende show, viergangendiner (keuze uit vis, vlees of vegetarisch), onbeperkt drankarrangement en toegang tot de clubavond ter waarde van 15 euro. Dinnershow Villa Thalia is ieder weekend te bezoeken, inloop om 19.00 uur.

Dinnershow Villa Thalia is bij uitstek geschikt voor een groepsuitje, familiereünie of bedrijfsuitje. Een hippe twintiger en een doorgewinterde zestiger beleven er tegelijkertijd een wereldavond.Villa Thalia’s crew zet de jarige of vrijgezel graag in het zonnetje! Op zoek naar een gelegenheid voor een bedrijfsfeest? Villa Thalia biedt de ultieme avond uit! Voor een dinnershow op maat neem contact op.

Stap binnen in een wereld vol beleving! Tickets voor de dinnershow zijn al vanaf 75 euro all-in te boeken via www.villathalia.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via reserveringen@sfeerhoreca.nl of bel 010-2142547.

Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE Rotterdam

fb_menu_dinnershow