VACATURE: GRAFISCH VORMGEVER

VACATURE: GRAFISCH VORMGEVER (FULLTIME)

Je hebt vast eens de polonaise gelopen in De Après Skihut, het Rotterdamse studentenleven gevierd in De Beurs of genoten van de meest spectaculaire clubnachten in Club Villa Thalia! Sfeerhoreca omvat: De Après Skihut, Get Back, The VIP Room, De Beurs, Scharrels & Schuim, De Vrienden Live, Villa Thalia en Villa on the Beach.

Heb jij passie voor horeca en evenementen? Ben jij creatief en heb je een vernieuwende blik op design? Wij zoeken een Grafisch Vormgever wiens hart sneller gaat kloppen bij het denken aan de horecagelegenheden onder Sfeerhoreca!

De functie
Onze Grafisch Vormgever werkt nauw samen met de afdeling Marketingcommunicatie. Soms werk je mee aan de ontwikkeling van een huisstijl, het design voor een menukaart of een volledige campagne. Een andere keer trek je vlakken en kaders recht, lijn je teksten uit en met jouw oog voor detail weet je onze bezoekers telkens weer visueel te verwennen. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de evenementenbranche weet hier met jouw designs feilloos op in te spelen.

De taken
· Creëren van reclamemateriaal zoals bijvoorbeeld: brochures, flyers, posters, spandoeken en roll-up banners;
· Het creëren van online promotiemateriaal voor evenementen;
· Verzorgen van lettering van buitenreclame;
· Het ontwikkelen van huisstijlen;
· Maken en bewerken van video’s;
· Bewaken van de verschillende huisstijlen;
· Al het bovengenoemde en meer binnen de deadline realiseren.

Functie-eisen
· MBO werk- en denkniveau;
· Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
· Je hebt affiniteit met horeca en evenementen in de breedste zin van het woord;
· Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
· Je hebt een actuele kennis van en ervaring met online marketing;
· Ervaring met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en After Effects;
· Je bent veelzijdig in je kunnen en je houdt de doelgroep goed voor ogen, van De Après Skihut tot Villa Thalia;
· Je hebt een typisch Rotterdamse werkhouding: “niet lullen, maar poetsen”, bent flexibel en fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?
Sfeerhoreca is met acht horecagelegenheden het grootste uitgaansconcern van Rotterdam. In dit dynamische bedrijf is dagelijks veel te beleven! De communicatieafdeling van Sfeerhoreca verzorgt alle (externe) communicatie voor de bovenstaande horecagelegenheden. Kom je werken bij Sfeerhoreca? Dan zal je voor alle horecagelegenheden aan de slag gaan en de meest uiteenlopende taken krijgen op creatief gebied.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Iris Dekker. Je kunt mailen naar sollicitatie@sfeerhoreca.nl o.v.v. Vacature Grafisch Vormgever. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Een achtergrondonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.