KROEGENTOCHT

Gezellig met z’n allen op stap

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met z’n allen op stap wilt maar dat je het niet eens wordt over de locatie. De een wil dit, de ander dat. Ben je er na lang soebatten eindelijk uit sta je in een club waar de sfeer nou niet bepaald je-van-het is. En zappen tijdens stappen, da’s voor velen net iets te duur. Vrijwel overal moet je entree betalen.

Van die dilemma’s is Rotterdam eindelijk verlost. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je zonder tegenzin met je vrienden, collega’s of studiegenoten op stap. Tijdens de Kroegentocht van Sfeerhoreca, het grootste uitgaansconcern van Rotterdam, ga je langs zoveel zaken dat je het altijd wel ergens leuk hebt, zonder dat je een vermogen kwijt bent aan toegangskaarten. Zaken die op loopafstand van elkaar gelegen zijn, zodat je niet verregend op de volgende plek aankomt – De Vrienden Live uitgezonderd maar deze muziekbar is goed (en droog) te bereiken met tram en metro.

Aan de Kroegentocht van Sfeerhoreca kun je in allerlei samenstellingen deelnemen. Met z’n honderden, met z’n tienen, met z’n zessen. Je kunt de Kroegentocht exclusief boeken, uitsluitend met je eigen groep, je kunt je tijdens de Kroegentocht ook aansluiten bij anderen. De Kroegentocht van Sfeerhoreca is een uitgelezen kans nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor wie niet uit de buurt komt, is de Kroegentocht van Sfeerhoreca de ideale manier om het veelzijdige uitgaansleven in Rotterdam te ontdekken. Rotterdam, de stad in Nederland die nooit stilstaat.

Voorafgaand aan de Kroegentocht van Sfeerhoreca kun je voor een leuke prijs een bodem leggen in een zaak naar keuze. Voor deelnemers aan de Kroegentocht is er een speciaal keuzemenu (driegangen) samengesteld voor slechts 19,50 euro per persoon. Een keuzemenu bij De Vrienden Live is er vanaf 24,50 euro per persoon.

Kroegentocht Sfeerhoreca. Van donderdag tot en met zaterdag. Vertrektijd 21.00 uur. Deelname aan Kroegentocht Sfeerhoreca kost 22,50 euro per persoon (inclusief 7 keer entree en 7 welkomstdrankjes). Reserveren via 010-2142547 of via reserveringen@sfeerhoreca.nl.

SF_Kroegentocht_SMALLSF_Plattegrond_SMALL