VL_HumorDiner_SITE

HUMOR DINER

Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig in De Vrienden Live.Zin in een avondje lol met vrienden, collega’s of familie? Voor slechts 27,50 euro per persoon –een lachertje in feite- kun je aanschuiven bij het Humor Diner.Wat houdt Humor Diner in? Humor Diner is een unieke muzikale show met veel interactie. Humor Diner is zo afwisselend dat het niet in een paar woorden is te vangen. Een scheutje van dit, een scheutje van dat. Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig.

Humor Diner is geschikt voor alle leeftijden. Veelvuldig geboekt door organisatoren van vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en school/familiereünies. Verplicht stilzitten is een regel die in De Vrienden Live aan de laars gelapt mag worden.

Humor Diner bestaat uit een driegangen keuzemenu: voorprogramma, hoofdact en toegift. Inclusief een XL portie lol ben je slechts 27,50 euro per persoon kwijt. Voor 49,50 euro is ook de drank (bier/fris/wijn/koffie/thee) er gedurende het diner bij inbegrepen. Humor Diner is voor grote groepen ook te combineren met een uitgebreid buffet. Wist je dat De Vrienden Live IENS Topper 2017 is?

Na afloop van Humor Diner nemen De Jongens van Je Weet Wel het (drum-)stokje over. Deze ijzersterke band speelt à la minute dat nummer dat jij wilt horen.

Aanvang 19.00 uur. Tafels zijn te reserveren via 06-10794254 of via remco@sfeerhoreca.nl. Graag bij online reservering Humor Diner in de extra notitie vermelden.

vrienden def